Ekipler Denetimlerine Devam Ediyor

   2023 – 2024 Eğitim – Öğretim döneminin başlamasının ardından Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerde denetimlerine hız verdi. Ekipler öğrencilerin daha güvenli seyahat edebilmeleri için servis araçlarına yönelik denetim yaptı.

Ekipler Denetimlerine Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

             

                Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri yeni eğitim – öğretim döneminin başlaması ile birlikte denetimleri sıklaştırdı. Ekipler öğrencilerin daha güvenli ulaşım hizmeti almaları için servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi.

Denetimlerde hem evrak hem de sürücülere yönelik kontroller yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, ayrıca hazırlanan broşürleri de dağıtarak bilgilendirmede bulundu.

                Servislerde çalışma ruhsatı ve güzergâhizin belgesinin olup olmadığına bakan ekipler, ehliyet,ruhsat kontrolü, araçların yolcu kapasitesi, okul taşıtı ibaresi ve araç arkasında kırmızı ışıklı 'Dur' lambasının bulunup bulunmadığı, Karayolları Trafik Yönetmeliğinin öngördüğü periyodik muayenelerin yapılıp yapılmadığı gibi birçok konuda inceleme yaptı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerine devam edecek.

Barış Karapaça

HABER MERKEZİ