Edirnelilere 1 Mayıs Daveti

Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu, Saraçlar Caddesi'nde basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamanın ardından broşür dağıtarak halkı 1 Mayıs İşçi Bayramına davet etti.

Edirnelilere 1 Mayıs Daveti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Emek Ve Meslek Örgütleri Platformu, Türk-İş, DİSK, Birleşik Kamu-İş, KESK, TMMOB, TTB, TDHB Edirne Bileşenleri 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesi Saraçlar caddesinde basın açıklaması gerçekleştirdi.

Edirne Emek Ve Meslek Örgütleri Platformu adına basın açıklamasını okuyan Türk-İş Edirne İl Temsilcisi Zeki Şişko, “Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü büyük bir coşkuyla kutlama hazırlığındayız.” Dedi.

Haklarını dile getirmek için 1 Mayıs’ta alanlarda olacaklarını belirten Şişko, “Bizler; işçiler, memurlar, emekçiler, emekliler bu ülkenin büyük çoğunluğuyuz. Bizler üretiyoruz, bizler çalışıyoruz, bizler bu ülkenin tüm değer ve güzelliklerini emeğimizle var ediyoruz ve insanca yaşamayı hak ediyoruz. Bu yüzdendir ki haklarımızı dile getirmek için 1 Mayıs’ta alanlarda olacağız.” Şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu, Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlara broşür dağıtarak 1 Mayıs İşçi Bayramına davet etti. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ