• Haberler
  • Edirne
  • Edirneli üniversite öğrencisi gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Edirneli üniversite öğrencisi gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli'nde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve yaşam mücadelesini kaybeden Edirneli Hukuk Fakültesi Öğrencisi Batuhan Yener Kaymak, son yolculuğuna uğurlandı.

Edirneli üniversite öğrencisi gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocaeli'nde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Edirneli hukuk fakültesi öğrencisi Batuhan Yener Kaymak, hayatını kaybetti. Kaymak'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi mezunu ve HOTEAD Gençlik ve Spor Kulübü Derneği folklor ekibinde yer alan Kaymak, camiayı da derinden üzdü.

Kaymak’ın vefatının ardından Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, HOTEAD Gençlik ve Spor Kulübü Derneği baş sağlığı mesajı yayımladı.

Edirneli üniversite öğrencisi Batuhan Yener Kaymak için Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Kaymak ailesini eş, dost yakınları yalnız bırakmadı.

Kaymak'ın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan namazın ardından Yenişehir Mezarlığı’na defnedildi.

Edirne Gündem Gazetesi olarak merhum Batuhan Yener Kaymak'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı dileriz.

EBRU YILDIZ GÜNENÇ