Edirne Yeşilay Spor Kulübü başarılara doymadı

Edirne Yeşilay Spor Kulübü Okul Sporları Bisiklet İl Finallerinde büyük başarı elde etti.

Edirne Yeşilay Spor Kulübü başarılara doymadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Milli Eğitim Okul Sporları Bisiklet İl Finallerinde Edirne Yeşilay Spor Kulübü çeşitli kategori ve sıralamada dereceler elde ederek, Bisiklet Sporunda dikkatleri üzerine çekti.

Kent merkezinde gerçekleşen Milli Eğitim Okul Sporları Bisiklet İl Finalleri Gençler B Kategorisinde Edirne Yeşilay Spor Kulübü lisanslı sporcularından olan Yavuz Selim Bayrak 1. olurken, Yasir Karcan’da 2.liği elde etti. Gençler A Kategorisinde de ise Edirne Yeşilay Spor Kulübü lisanslı sporcularından Çağrı Sinop 4. olarak dereceye girdi.

Edirne Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence yaptığı açıklamada, “Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Edirne Yeşilay Spor Kulübü olarak tüm yaş gruplarına yönelik “bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam için” çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteriyoruz. Bisiklet kategorisinde ise uzun zamandır idmanlar gerçekleştiriyoruz. Kısa ve uzun mesafelerde kendimizi deniyoruz, bu sayede özellikle davranışsal bağımlılıklar arasında yer alan teknoloji bağımlılığından gençlerimizi uzak tutarak, planlanan zamanın çoğunluğunu doğayı keşfedip bisiklet turları ile geçirmelerini sağlıyoruz. Ayrıca sağlıklı yaşam için de mücadelemizi sürdürüyoruz. Bugün burada bizleri gururlandıran Edirne Yeşilay Spor Kulübü Sporcularımıza teşekkür ediyorum. Sporcularımız bugün olduğu gibi her gün yaptıkları örnek aktivite ve davranışlar ile Edirne Yeşilay Spor Kulübümüzü en iyi şekilde temsil ediyorlar. Gerçekleşen Okul Sporları Bisiklet İl Finallerinde dereceye giren tüm yarışmacıları ayrıca tebrik eder, başarılar dilerim. Edirne Yeşilay Spor Kulübü olarak bizim amacımız spor branşlarında bir yarış değil, tam aksine farkındalık oluşturmak… Bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam için bizlere, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza destek olmak isteyen, çeşitli organizasyonlarımıza ve etkinliklerimize bireysel veya ailesi ile aramıza katılmak isteyen herkesi Yeşilay çatısı altına bekliyoruz. İyi ki Yeşilay var.” dedi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ