EDİRNE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINA OLGUN BİRBEY ŞAHİNBAŞ ATANDI

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı görevinde değişikliğe gidildi. Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafında yapılan açıklamada Edirne İl Başkanlığı görevine Olgun Birbey Şahinbaş'ın atandığı belirtildi.

EDİRNE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINA OLGUN BİRBEY ŞAHİNBAŞ ATANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

                Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada Edirne İl Başkanlığı görevinde değişikliğe gidildiği duyruldu. Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı görevine Olgun Birbey Şahinbaş atandı.

                Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı görevini yerine getireceği için heyecanlı ve gururlu olduğunu ifade eden Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı görevine Olgun Birbey Şahinbaş, görevin zor ve çetin olacağı bilincinde olduğunu belirtti.

'Kapımız ardına kadar açıktır'

Çalışma hırsı ve azimle görevi sürdüreceğini dile getiren Şahinbaş, 'Görev yapacağım süreçte kuşkusuz bütün başarılar ve güzel işler teşkilatımıza, kusurlar ve eksiklikler şahsıma aittir. Davamıza, partimize ve liderimize hainlik etmemiş kim varsa kapımız ardına kadar açıktır. Bu bir bayrak ve hizmet yarışı, bizlerin davaya olan hizmetimiz bir ömür boyu devam eder. Görev sürem boyunca tek bir gaye ve amacım vardır. Milliyetçi-Ülkücü hareket için bayrağı bir adım ileri taşımak ve Allah rızası için hizmet etmektir. Bugün hamd olsun ocağımızdan yetişen her bir kardeşimiz Türkiye'nin her yerinde devletine ve milletine hizmet etmek için mücadele vermektedir. Dolayısıyla ocağımızdan yetişen arkadaşlarımız devletine hizmet ederse işte o zaman gelecekten hiçbir zaman endişe etmeyiz.' Dedi.

Geleceğin en büyük hazinesinin gençler olduğunu belirten Şahinbaş, gençlik olmadan kazanımların hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi.

                Alparslan Türkeş'in ülkücü hareketi Türk gençliğiyle kurduğuna dikkat çeken Şahinbaş, gençlerle verilen mücadelenin devam edeceğini aktardı.

'Bu milletin geleceğinden asla endişe etmeyiz'

Ülkü ocaklarının bir sloganı olduğunu vurgulayan Şahinbaş, 'Diyoruz ki '˜biz Milletimizin 57. Alayıyız'. 57. Alay; erinden albayına kadar hepsi şehit düşmüş, geri dönmeyi düşünmemiş ve bu vatanı bize böyle emanet etmiş dünyanın en kahraman birliğidir. Bir gençlik teşkilatı, kendisini böyle ulvi bir hizmette bulunmuş şehitler birliğine benzetiyorsa bu milletin geleceğinden asla endişe etmeyiz.' Şeklinde konuştu.

Davayı ve bayrağı hak ettiği yerlere taşımak için tüm gücüyle çalışacağını ifade eden Şahinbaş, Ülkü Ocaklarını vatanperver bireyler yetiştiren ilim irfan yuvası olduğunu kaydetti.

''˜2023 Lider Ülke Türkiye' vizyonunu gerçekleştirmek adına mücadelemizi vereceğiz'

Edirne'deki gençleri ülkeye yararlı birer ülkücü olarak yetiştirmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Şahinbaş, 'Aldığım bu görevin önemini ve verdiği mesajın sorumluğunun farkında olarak; gündüz oturmadan, gece uyumadan çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi bu yönde sürdürerek Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin işaret ettiği '˜2023 Lider Ülke Türkiye' vizyonunu gerçekleştirmek adına mücadelemizi vereceğiz.' dedi.
Ebru Yıldız Günenç