Edirne Türk Kızılay ekipleri deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen yıkıcı depremlerin ardından yaraların sarılmasına destek olmak amacıyla birçok ekip bölgelere gönüllü olarak desteğe gitti. Edirne'den Hatay'a giden Türk Kızılay gönüllüleri, çocuklara hijyen malzemesi ve oyuncak vatandaşlara ise gıda yardımında bulunuyor.

Edirne Türk Kızılay ekipleri deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'den deprem bölgesi Hatay'a giden Türk Kızılay gönüllüleri, çocuklara hijyen malzemesi ve oyuncak, vatandaşlara ise gıda yardımında bulunuyor. Depremlerin yaşandığı günden beri başlatılan yardım seferberliği aralıksız olarak devam ediyor. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden deprem bölgelerine yardım kolileri gönderilirken, gönüllü olarak çalışmalara katılan vatandaşlar ve görevliler ise yaraların sarılmasına katkı sağlıyor.

Edirne Kızılay Gönüllüsü Yunus Emre, "Hatay Sanadağ Vakıfköy'deki çocuklara hijyen malzemesi, oyuncak ve vatandaşlara gıda yardımında bulunduk.İnşallah rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Elimizden geldiği kadar yaraların sarılmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ