'HEP BİRLİKTE EDİRNE'Yİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hep Birlikte Edirne' sloganıyla çalışmalarına devam ediyor. Çok sayıda dernek, esnaf ve STK'ya ziyarette bulunan İba, saha çalışmalarını sürdürüyor.

'HEP BİRLİKTE EDİRNE'Yİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadın girişimcilere her zaman destek olacağını söyleyen Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, Buse Sarıdoğan’ın yeni merkezi Nail Beauty’nin açılışını gerçekleştirdi.

Yeni merkezinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan İba, “Kadın girişimcilerimizin sayısını artırmak, onların da Edirne ekonomisine aktif katılım sağlamaları yolunda her tür desteği sunmak için projelerimizle geliyoruz.” Dedi.

“BU KADAR ÖNEMLİ BİR KONUDA FAALİYET GÖSTEREN DERNEĞİMİZE DESTEK OLMAK; SÖZÜMÜZ!”

Ardından Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG-AMESAR) İl Temsilcisi Tuğberk Emre Aktaş ve AFAD akreditasyonuna hazırlanan 42 gönüllüyü ziyaret eden İba, Acil müdahale konularında sivil toplum insiyatiflerinin önemini, en acı günlerde gördüklerini ve yaşadıklarını belirtti.

Edirne Belediyesi bünyesinde gönüllü bir birim kurmak da hedefleri arasında olduğunu aktaran İba, “Bu kadar önemli bir konuda faaliyet gösteren derneğimize destek olmak; sözümüz! Ayrıca, yerel yönetim olarak elimizi taşın altına sokarak; Edirne Belediyesi bünyesinde gönüllü bir birim kurmak da hedeflerimiz arasında.” İfadelerini kullandı.

 “AYNI BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ İLE, “HEP BİRLİKTE EDİRNE’YİZ” DİYORUZ!”

Daha sonra Edirne 69 Bayburt Taş Ocağı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Turan’ı ve Derneği ziyaret eden İba, kentte vatandaşların kurdukları hemşehri derneklerinin toplum içinde pekiştirdiği dayanışma ve birliktelik ruhunun çok kıymetli olduğunu dile getirdi.

Hep birlikte Edirne’yi güzelleştireceklerini vurgulayan İba, “Aynı birleştirici güç ile “Hep birlikte Edirne’yiz” diyoruz! Hep Birlikte Edirne’yiz ve Edirne’mizi hep birlikte güzelleştireceğiz.”dedi.

“EDİRNE’NİN GELECEĞİNİ HER BİRLİKTE İNŞA ETMEK VAR”

Yıldırım Merkez’deki esnafı ve kahvehanelerdeki vatandaşlara bir araya gelen İba, sohbet ederek keyifli vakit geçirdi.

Gönül köprülerini kurduklarını belirten İba, “Hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz her ortamda bize gösterdikleri sıcak, samimi ilgi ve destekleri ile Edirne’nin geleceğine çok daha umutla bakıyoruz. Gönül köprülerimizi kurduk, şimdi sırada Edirne’nin geleceğini her birlikte inşa etmek var.” dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ