'Edirne Müzik Akademisi' öğrencilerinden mini konser

Edirne'de her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla 'Edirne Müzik Akademisi' öğrencileri mini konser verdi.

'Edirne Müzik Akademisi' öğrencilerinden mini konser
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de turizm haftası etkinlikleri çerçevesinde 'Edirne Müzik Akademisi’ öğrencilerinin verdiği ilk konser vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle izlendi.

'Edirne Müzik Akademisi’ öğrencileri Saraçlar Caddesi'nde mini konser verdi.

Edirne Valisi Yunus Sezer'in talimatıyla oluşturulan Müzik Akademisi'nde eğitim gören öğrenciler,  ilk konserlerini vermenin heyecanını yaşadı.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, konser sonrası öğrenci ve eğitmenleri tebrik etti.

Arpacı, çalışmaların devamında başarılar dileyerek konseri ilgiyle izlediklerini belirtti.

Çocukları en iyi müzik ve sanatla tanıştırdıklarını aktaran Arpacı, “Valiliğimiz öncülüğünde başlatılan Müzik Akademisi çok güzel ilerliyor. Öğrencilerimiz bugün güzel bir icrada bulundu. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı en iyi şekilde müzik ve sanatla tanıştırmış oluyoruz. Bu etkinlikte turizm haftası dolayısıyla sahne aldılar. İnşallah 23 Nisan'da da Trakya Üniversitesi'nde bir konser verecekler. Çocuklarımızı en iyi şekilde müzikle, sanatla tanıştırmış oluyoruz.” Dedi.

Edirne'deki farklı okullardan öğrencileri sanatla buluşturduklarını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Edirne'deki farklı okullardan öğrencileri sanatla buluşturduklarını dile getirdi. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ