EDİRNE MARATONU ÖDÜLÜ KAZANDI

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen 7.Uluslararası Edirne Maratonu'na Yunanistan'dan ödül geldi. Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Derneği Başkanı Önder Akdağ, katıldıkları '˜VıaEgnatıa 2022' yarışmasında ödüle laik görüldüklerini aktardı.

EDİRNE MARATONU ÖDÜLÜ KAZANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Mayıs tarihindeBalkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen 7.Uluslararası Edirne Maratonu Yunanistan'da düzenlenen '˜VıaEgnatıa 2022' yarışmasında ödül almaya hak kazandı. Kazanılan ödül sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Derneği Başkanı Önder Akdağ,maratonun Makedonya ve Trakya Bölge Valiliği tarafından spora, dostluğa ve kardeşliğe sunduğu katkılar dolayı ödüle laik görüldüğünü vurguladı.

Derneğe gelen davet dolayısıyla '˜ViaEgnatia 2022' yarışlarına katıldıklarını belirten Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Önder Akdağ, yurt dışından Türkiye adına ödül almaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Akdağ; 'Spora, kardeşliğe sunmuş olduğumuz katkılardan dolayı. Anlamlı bir gündü. Yurtdışından ülkemiz adına şehrimiz adına dostluk ve kardeşlik adına böyle bir ödülü almış olmak bizleri gerçekten çok mutlu etti. Belediye Başkanımızı bir ziyaretimiz oldu. Bu ziyarette konu gündeme geldi ve önümüzde ki günlerde tarafımıza bir şey hazırladıklarını, kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi. Bir emek ve çaba sarf ediyorsunuz ucunda belki beklediğiniz bir teşekkür var o yüzden böyle şeyler çok anlamlı' dedi.

Barış Karapaça