Edirne- Halkalı tren seferleri arttırıldı

Edirne-Halkalı tren hattında ek sefer planlandı. Günde bir kez yapılan bölgesel tren seferleri 10 Aralık tarihinden itibaren günde iki sefere çıkartıldı.

Edirne- Halkalı tren seferleri arttırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Günde bir kez yapılan Edirne-Halkalı bölgesel tren seferleri 10 Aralık tarihinden itibaren günde iki sefere çıkartıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş., Edirne-Halkalı bölgesel tren seferlerinin arttırıldığını açıkladı. Yeni sefer saatleri ile birlikte günlük karşılıklı iki kez yolculara hizmet verileceği belirtilirken, numarasız vagon uygulamasının da kaldırılacağı duyuruldu.

Günde bir sefer yapılan Edirne-Halkalı bölgesel tren seferleri, 10 Aralık tarihinden itibaren günde iki sefere çıkarıldı.

 Trenler, Edirne’den saat 08.20 ve 17.15’de hareket ederek, Halkalı ’ya sırasıyla 12.30 ve 21.22’de ulaşacak. 4 saat 10 dakika süren tren yolculuğunun bilet fiyatı ise 190 lira olarak belirlendi.

Ayrıca 10 Aralık 2023 tarihinden itibaren yolcu trenlerinde numarasız vagon uygulamasının kaldırılacağı bildirilirken, biletsiz binen yolculara tren içerisinde bilet ücreti ile beraber ayrıca seyahat edilecek mesafeye göre iki kat ceza uygulanacağı duyuruldu.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ