Edirne emniyeti kaçakçılığa geçit vermedi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yurdu zarara uğratmak isteyenlere geçit vermiyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince şüpheli bir tır aracının çekicisinde yapılan aramada piyasa değeri 6 milyon 500 bin Türk lirası olan elektronik sigara, boş makaron, sigara filtresi ve markasız gözlük ele geçirildi.

Edirne emniyeti kaçakçılığa geçit vermedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yurda kaçak yollardan sokulmak istenilen piyasa değeri değeri 6 milyon 500 bin Türk lirası olan elektronik sigara, boş makaron, sigara filtresi ve markasız gözlük ele geçirildi.

                Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şubesi ekipleri kaçakçılıkla mücadele çalışmaları neticesinde G.G. isimli şahsın idaresindeki şüpheli araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 12 bin 800 adet değişik marka ve özelliklerde elektronik sigara, 90 bin adet içi boş makaron, 72 bin adet sigara filtresi ve 2 bin 300 adet markasız gözlük ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin 6 milyon 500 bin Türk Lirası olduğu belirlendi. Olayla ilgili G. G. isimli şahıs soruşturmanın ardından tutuklandı.


Barış Karapaça