Edirne'de taksiler yardım kolilerini ücretsiz olarak toplama merkezlerine götürecek

Depremzedeler için hazırlanan yardım paketleri Edirne'deki taksiler tarafından ücretsiz olarak toplama merkezlerine götürülebilecek. Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin, vatandaşların hazırladıkları kolileri en yakın taksi durağına bırakması halinde ücretsiz olarak toplanma merkezlerine gönderebileceğini ifade etti.

Edirne'de taksiler yardım kolilerini ücretsiz olarak toplama merkezlerine götürecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deprem bölgesine yönelik gerçekleştirilen yardım kampanyası devam ediyor. Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin’ın yaptığı açıklamada, “Depremzedelere ulaştırılmak üzere toplanan yardım kolileri ve ihtiyaçların taksiciler tarafından ücretsiz olarak yardım toplama noktalarına ulaştırılacak” ifadeleri yer aldı.

"Yardım kolileri ücretsiz olarak toplama merkezlerine ulaştırılacak"

Edirne Valiliği ve Belediye Başkanlığı Koordinasyonunda yürütülen yardım kampanyalarına katılmak isteyen ancak aracı olmadığı için götürmekte zorlanan vatandaşlar için taksicilerin ücretsiz hizmet sağlayacağını açıklayan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin, "Yardım kampanyasına katılmak için hazırlayacağınız kolilerinizi size en yakın konumda bulunan taksi duraklarına teslim etmeniz halinde yardım kolileriniz ücretsiz olarak taksici esnaflarımız tarafından yardım toplama merkezlerine ulaştırılacaktır" dedi.

EBRU YILDIZ GÜNENÇ