Edirne'de pide fiyatları belli oldu         

Edirne'de Ramazan ayı öncesi pide fiyatları açıklandı. Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, yapılan toplantı sonucu fırıncılardan gelen talep üzerine 350 gram pidenin 20 liradan satışa sunulmasının uygun görüldüğünü söyledi.

Edirne'de pide fiyatları belli oldu         
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan ayının vazgeçilmezi olan pide fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz yıl Edirne'de 350 gramı 12 liradan satılan pidenin fiyatı bu sene 20 liradan satışa sunulacak.
Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, yapılan toplantı sonucu fırıncılardan gelen talep üzerine 350 gram pidenin 20 liradan satışa sunulmasının uygun görüldüğünü belirtti.
Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Kemal Cingöz, yaptığı açıklamada, esnaftan 350 gram Ramazan pidesine 20 lira talep geldiğini, talep edilen fiyatı oda olarak vereceklerini aktardı.
Toplantı sonucu pide fiyatına karar verildiğini söyleyen Cingöz, “Ramazan ayına kısa bir süre kala pide fiyatları için yaptığımız toplantıda fırıncılardan gelen talep üzerine 350 gram pide 20 lira olarak uygun görüldü. Geçen yıl 350 gram pide 12 liraydı. Esnafın yanı sıra vatandaşı da düşünmek gerekir. Fırıncıların talebi 350 gram 20 liraydı ama biz beklettik.  Kamuoyuna düşen pide fiyatlarına baktığımız zaman bize gelen talep gayet uygundu. Onun için bu fiyatı uygun gördük” dedi.  Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar