• Haberler
  • Edirne
  • Edirne'de Korkunç Kaza, 1 Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Edirne'de Korkunç Kaza, 1 Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Edirne ile Havsa İlçesi arasında ulaşımın sağlandığı karayolunda otomobil ve traktörün karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Otomobili kullanan polis Memuru Hasan Burak Önder, kazası sonrası olay yerinde hayatını kaybederken 2'si polis 5 kişi yaralandı. Edirne ValisiYunus Sezer bazı incelemeler için gittiği İpsala İlçesi'nden dönerken trafik kazasına denk geldi. Daha önce AFAD Genel Müdürlüğü yapan Sezer, olay yerine gelen acil servis ekiplerine yardımcı oldu.

Edirne'de Korkunç Kaza, 1 Polis Memuru Hayatını Kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Edirne ile Havsa İlçesi arasında ulaşımın sağlandığı karayolunda otomobil ve traktörün karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Otomobili kullanan polis Memuru Hasan Burak Önder, kazası sonrası olay yerinde hayatını kaybederken 2’si polis 5 kişi yaralandı. Edirne ValisiYunus Sezer bazı incelemeler için gittiği İpsala İlçesi’nden dönerken trafik kazasına denk geldi. Daha önce AFAD Genel Müdürlüğü yapan Sezer, olay yerine gelen acil servis ekiplerine yardımcı oldu.

                Edirne ile Havsa İlçesi arasında ulaşımın sağlandığı D-100 karayolu üzerinde traktör ve otomobilin karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 polis memuru hayatını kaybederken 2’si polis 5 kişide yaralandı. Edinilen bilgiye göre polis memuru Hasan Burak Önder’in kullandığı 07 ALU 512 plakalı otomobil, karayolundaki bir kavşakta Kadir Sekin’in kullandığı 39 AAG 785 plakalı traktörün çektiği römorka arkadan çaptı.

Bazı incelemeler için gittiği İpsala’dan dönen Edirne Valisi Yunus Sezer ve beraberindekiler Havsa İlçesi ile Edirne arasındaki D-100 karayolunda meydana gelen kazayı gördü. Vali Sezer ve beraberindekiler trafik kazasında yaralananlara yardım için durdu.

İLK MÜDAHALEYİ VALİ SEZER YAPTI
Daha önce AFAD Genel Müdürlüğü yapan Sezer, acil servis ekipleri olay yerine gelen kadar yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Sezer ve beraberindekiler, acil servis ekipleri bölgeye gelene kadar yaralıların yanından ayrılmadı.

Kazada Hayrabolu Emniyet Müdürlüğü personelleri Hasan Burak Önder hayatını kaybetti. Aynı araçtaki Melike Demir ve Onur Yüksel ise ağır yaralandı. Yaralılar Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Kazaya karışan traktörün römorkundan düşen 3 kişi ise ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ