Edirne'de Cumhurbaşkanı Erdoğan için miting alanında büyük yoğunluk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Edirne'de düzenlediği miting öncesi vatandaşlar alanı saatler öncesinden doldurdu.

Edirne'de Cumhurbaşkanı Erdoğan için miting alanında büyük yoğunluk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne merkez ve ilçelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için gelen binlerce vatandaş miting alanında yoğunluk oluşturdu.

En son 2019 yılında Edirne’yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan için miting alanını dolduran vatandaşlar duydukları heyecanı dile getirdi.

Vatandaşlardan Emine Erdul, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Edirne’ye gelmesinden dolayı çok heyecanlı olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görmekten dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Erdul, “Başımızda o olduğu sürece huzurlu ve mutluyuz. Seçimde kazanıp alacağız.” Dedi.

Vatandaşlardan Sevcan Serdi de çok heyecanlı olduğunu aktardı ve şunları söyledi:

“Reisimiz geliyor. Onu göreceğim diye çok mutlu hissediyorum. Seçimde umutluyuz ve kazanacağıma gönülden inanıyorum.  Hayırlısı olsun diyorum ama sonuna kadar Recep Tayip Erdoğan.”

Vatandaşlardan Nisanur Sığırcı ise 12 yaşından beri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklediğine dikkat çekti.

Sığırcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklemeye devam edeceğini dile getirdi ve şunları söyledi:

“Recep Tayip Erdoğan’ı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımızı göreceğim çok heyecanlı ve mutluyum. Her zaman başımızda olur inşallah. Bu yıl oy kullanamasam da ileride oy kullandığım zaman inşallah hala başımızda olur ve oyumu cumhurbaşkanımızdan yöne kullanırım. Şimdilik sadece mitinginde destek veriyorum ve her zaman destekliyorum.”

Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN