• Haberler
  • Edirne
  • Edirne'de Çocuklar Nasreddin Hoca'yla bir araya geldi

Edirne'de Çocuklar Nasreddin Hoca'yla bir araya geldi

Edirne İl Müftülüğü tarafından düzenlenen cami çocuk buluşmaları kapsamında Mevlânâ Camii ve Lalaşahin Paşa Camii'nde çocuklar Nasreddin Hoca'yla bir araya geldi.

Edirne'de Çocuklar Nasreddin Hoca'yla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mevlânâ Camii ve Lalaşahin Paşa Camii’nde Nasreddin Hoca'yla buluşan çocuklar keyifli vakit geçirdi.

Nasreddin Hoca'yla her biri birbirinden eğlenceli oyun ve gösterilere sahne olan buluşmaya aileler ve çocuklar yoğun bir ilgi gösterdi.

Nasreddin Hoca Edirne'de etkinliği ile çocukların eğlenirken aynı zamanda milli ve manevi değerlerini öğrendiği program, çocuklara çeşitli hediyeler verilerek son buldu.

Çocukların camide yaşadıkları bu güzel anıların akıllarında hep taze kalacağını belirten Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, “Diyanet İşleri Başkanlığı'mızca desteklenen Nasreddin Hoca Edirne'de programını hazırlayan ve çocuklarımızın camide hem eğlenip hem de öğrenmelerini sağlayan Nasreddin Hoca ekibine teşekkür ediyorum. Mevlana Camii ve Lalaşahin Paşa Camimizde gerçekleşen programlar çocuklarımızı hem eğlendiriyor hem de öğretiyor. Çocuklarımız camilerimize aileleriyle gelerek caminin güzel atmosferinden istifade ediyorlar. Ben onların camide yaşadıkları bu güzel anıların akıllarında hep taze kalacağını düşünüyorum. Bu vesileyle; programa katılan yavrularımızı, cami ve Kuran Kursu görevlilerimizi tebrik ediyorum.“ dedi.    Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN