Edirne Birlik Spor Kulübü'nden Milli Takıma

Geçtiğimiz yıl Edirne Birlik Spor Kulübünden, Galatasaray Spor Kulübüne transfer olan 2010 doğumlu Yağız Kaan Bilgili, transfer olduğu Galatasaray spor kulübünde göstermiş olduğu üstün performans ile U-14 A Milli takımın değişmez oyuncusu oldu.

Edirne Birlik Spor Kulübü'nden Milli Takıma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 ve 8 Nisan tarihlerinde Üsküp'te Kuzey Makedonya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosunda yer alan Yağız Kaan Bilgili, 8-10 Mayıs tarihlerinde Madrid'de İspanya ile oynayacağı hazırlık maçlarının karşılaşmalarına ilk 11 ‘de kendine yer buldu.

 İspanya’da kamp esnasında Real Madrid forması giyen A Milli oyuncusu Arda Güler kamp yapılan oteli ziyaret ederek genç oyunculara moral verdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Edirne Birlik Spor Kulübü Başkanı Gürkan Kara, “ Edirne Birlik Spor Kulübü öz kaynaklarından yetişerek Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Galatasaray Spor Kulübüne transfer olarak bizleri gururlandıran Yağız Kaan yine U-14 A Milli takıma seçilerek göstermiş olduğu performans ile bizleri onurlandırmaya devam ediyor. Milli takım forması ile Makedonya ve İspanya maçlarını biz TV’den izlerken ne kadar gurur duysak az geliyor dileğimiz Edirne Birlik forması altından yetişen birçok oyuncumuzu farklı kulüplerde üstün başarılı performanslar sergilerken görmek, Yağız Kaan’ın ardından Başakşehir Futbol Kulübüne 2 oyuncumuzu transfer ettik onları da milli takım forması altında görmek çok isteriz, Edirne Birlik Spor Kulübü olarak çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Kara,  Kulüp antrenörlerine, Yönetim kuruluna ve sporcuların özverili değerli velilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Haber Merkezi

HABER MERKEZİ