Dinç, İddialara Cevap Verdi

Edirne Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Ayhan Dinç, geçtiğimiz günlerde belediye meclisi ile alakalı şahsına yönelik yazılan köşe yazısına yanıt verdi. Köşe yazısında bütçe harcamalarının denetiminin şahsı tarafından yapıldığı gibi gerçeği yansıtmayan ifadelerin yer aldığını dile getiren Dinç, kendisinin bu dönem değil bir önceli dönem Plan ve Bütçe Komisyonu'nda olduğunu söyledi.

Dinç, İddialara Cevap Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Ayhan Dinç, geçtiğimiz günlerde Lütfü Karakaş tarafından yazılan köşe yazısına tepki gösterdi. Köşe yazısında yazılanların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Edirne Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Ayhan Dinç, AK Parti Edirne Belediye Meclis üyeleri olarak yapılan meclis toplantılarından gündem maddelerini değerlendirirken kişisel görüşlerini değil, parti için grup toplantılarında aldıkları kararları dile getirdiklerini söyledi.

Bu kapsamda Meclis Üyesi Mehmet Çapoğlu’nun bütçe görüşmesinde ifade ettiği açıklamaların kişisel görüşleri olmadığını, her ay düzenli olarak yapmış oldukları toplantılarda aldıkları kararlar neticesinde ifade ettiği açıklamalar olduğunu belirten Dinç, “Kaldı ki Meclis Üyemiz Mehmet Çapoğlu Plan ve Bütçe Komisyonu üyesidir. Yine bahsi geçen ‘Şehir içi ulaşım sorunu yaşanıyor mu’, belediye bir ‘çare’ arıyor mu?’ merak eden olmadı.” İfadesine karşılık biz AK Parti grubu olarak şehir içi ulaşımla ilgili her platformda vatandaşlarımızın ve araç sahiplerinin mağduriyeti dile getiriyoruz. Ve bu sorun çözülene kadar bu konuyu gündem de tutmaya devam edeceğiz.“ dedi.

Köşe yazısında bütçe harcamalarının denetiminin şahsı tarafından yapıldığı gibi gerçeği yansıtmayan ifadelerin yer aldığını dile getiren Dinç, kendisinin bu dönem değil bir önceli dönem Plan ve Bütçe Komisyonu’nda olduğunu söyledi.

Haber Merkezi