Dinar'a takdir belgesi verildi

Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği tarafından Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar'a takdir belgesi verildi.

Dinar'a takdir belgesi verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Belediye Meclisi tarafından Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar'a turizm elçisi beratı verilmesinin ardından Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği de Dinar’a takdir belgesi verdi.

Dernek Başkanı Cengiz Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri, Selimiye Camii meydanında Dinar’a takdir belgesini takdim etti.

Dinar’a turizm elçisi beratı verilmesini takdirle karşıladıklarını belirten Gültekin, “Bahri Bey’e teşekkür belgesi vermek istedik. Edirne’de turizm varoluşuyla birlikte Bahri Bey’de vardı.  Edirne Belediyesi kararıyla turizm elçisi beratı verilmesini biz takdirle karşılıyoruz. Bahri bey aynı zamanda derneğimizin de üyesi. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Her zaman arkasındayız.” Dedi.

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, üyesi olduğu derneğe ve basın çalışanlarına teşekkür etti.

Bayramın bereketli geçtiğini dile getiren Dinar, “Bereketli bir bayramdı ve hareketli geçeceğini hepimiz biliyorduk. Arkadaşlarımız çok iyi hazırlandı. Ben kentteki esnaf arkadaşlarımıza tebrik ediyorum çok iyi hizmet verdiler. Yüz binlerce insanı ağırladık bu kolay bir iş değildi. Çok güzel sınav verdik. Birkaç arkadaşlarımızda ciğer bitti ama genellikle tüm arkadaşlarımız donanımlıydı.” Şeklinde konuştu.  Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar