Dikkat Elektrik kesintisi

15 Mart Çarşamba günü bakım onarım ve şebekeye temas eden ağaç budama çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağı Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ) tarafından açıklandı.

Dikkat Elektrik kesintisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TREDAŞ tarafından, bakım onarım ve şebekeye temas eden ağaç budama çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

           15 Mart Çarşamba günü 09.45 ila 12.45 saatleri arasında gerçekleştirilecek çalışma süresince Edirne Şehir Kocasinan Mahallesinin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Lojmanlar Bölgesi, Otogar ve Otogar kavşağı ile Gök Evler, Edirne Şehir İstasyon Mahallesinin D-100 Karayolu Üzeri Edirne Ramada Otel ve Plaza Tesisleri, Neoçim Gübre Depolama Tesisleri, Üyüklütatar köy yolu üzeri tarımsal sulama tesisleri, 10005 Sokak, 1025 Sokak ve Taştan Beton Tesisleri çalışma süresince enerjisiz kalacak.         Vatandaşlar elektronik aletlerin zarar görmemesi adına önlem alınması yönünde uyarıldı. Elektrikle çalışan aletlerin devreden çıkarılarak, yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği belirtildi. Jeneratör kullananların kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, 3 Fazlı motor kullananların (Asansörü olan binalar, sanayi kuruluşları v.s.), enerji geldikten sonra motor devir yönlerini muhakkak kontrol ederek çalıştırmaları yetkililer tarafından bildirildi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ