Depremzedeler için kıyafet dikmeye başladılar

Edirne Çocuk Hakları Derneği üyeleri ve Zübeyde Hanım Kadın Merkezi kursiyerleri örnek bir davranışa imza attı. Depremzedeler için el ele veren kadınlar, aldıkları kumaşlarla kıyafet dikmeye başladılar.

Depremzedeler için kıyafet dikmeye başladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye tek yürek oldu. Genciyle yaşlısıyla depremzedeler için el ele veren Edirneliler, kıyafetten, gıdaya, battaniyeden, çocuk malzemelerine kadar birçok ihtiyacın karşılanmasına destek olurken Edirne Çocuk Hakları Derneği üyeleri ve Zübeyde Hanım Kadın Merkezi kursiyerleri de diktikleri kıyafetlerle destek olmaya çalıştı.

Depremin sabaha karşı 04.17'de meydana gelmesi dolayısıyla vatandaşların uykudayken yakalanmış olması da en üzücü durumlar arasında yer alıyor. Depremden etkilenen vatandaşlar için seferber olan Edirneliler, hem kanlarıyla hem de maddi manevi destekleriyle depremzedelerin yanlarında olmaya çalışıyor. Edirne Çocuk Hakları Derneği üyeleri ve Zübeyde Hanım Kadın Merkezi kursiyerleri depremzedelere destek olabilmek için aldıkları kumaşlarla kıyafet dikmeye başladı.

Edirne Çocuk Hakları Derneği tarafından temin edilen kumaşlarda depremzedeler için kıyafet dikildi. Zübeyde Hanım Kadın Merkezi'ndeki kadınların evlerinden getirdikleri ve aralarında topladıkları paralarla alınan kumaşlarla depremzedeler ve çocukları için kıyafet dikilmeye başlandı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ