CUMHURBAŞKANLIĞI SOSYAL POLİTİKALAR KURULU EDİRNE'DE TOPLANDI

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu, '˜Sosyal Politikalarda 7 Bölge, 7 il' programı kapsamında Marmara Bölgesi toplantısı Edirne'de gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SOSYAL POLİTİKALAR KURULU EDİRNE'DE TOPLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Edirne'de toplandı. Toplantıda Edirne'nin sosyal sorunları ele alındı. Sosyal Politikalar Kurulu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda bölgenin paydaşlarıyla bir araya geldi. Geniş katılımlı toplantı sonrası Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Vedat Işıkhan açıklamalarda bulundu.

Son yirmi yılda sosyal politikalar alanında çok önemli uygulamaların hayata geçtiğini belirten Işıkhan, 'Sosyal politikalarımızın temelinde halk temelli uygulamalar söz konusudur. Özellikle büyümeden. Dezavantajlı grupların temel ihtiyaçlarının karşılanması gelirin adaletli bir şekilde dağıtılması konusunda sosyal politikaların, bir sosyal yardımların çok önemli rolleri bulunmaktadır.
Biz de canlılığımız doğrultuda yedi bölgeyi kapsamında şu an Edirne'deki toplantımızı tamamlamış durumdayız.' Dedi.

Toplantı raporu Cumhurbaşkanına arz edilecek

Bölgedeki sosyal sorunlarla ilgili çok önemli konular elde ettiklerini bunu rapor haline getireceklerini ifade eden Işıkhan, 'Bizler bir kurul olarak bunu rapor haline getirip görüşürüz ve Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz.' Diye konuştu.

Haber Merkezi