Cumhurbaşkanı Başdanışmanları AK Parti Teşkilatlarıyla bir araya geldi

Edirne'ye temaslarda bulunmak ve '˜AK Parti Teşkilat Buluşması' programına katılmak için gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanları Prof. Dr. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla, Ahmet Minder ve İl Başkanı Belgin İba ile teşkilat ziyaretlerine başladı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanları AK Parti Teşkilatlarıyla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'ye temaslarda bulunmak için gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanları Prof. Dr. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla, Ahmet Minder, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet ilk olarak İlk olarak Edirne Batmanlılar ve Mardinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

                Dernek Başkanı Mehmet Sadık Bulut'a nazik ev sahipliği ve sohbetleri için teşekkür eden Başkan İba, Edirne için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların devam edeceğini aktardı.

                Edirne Batmanlılar ve Mardinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yapılan ziyaretin ardından Edirne Doğu Anadolu Yardımlaşma Derneği'ne geçen AK Parti Heyetini, Dernek Başkanı Yücel Kartoprak karşıladı. Dernek yönetimi ile sohbet eden heyet, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

                Ardından Edirne Karadenizliler Derneği'ne geçen heyet, burada fikir alışverişinde bulundu. Edirne'de ikamet eden Karadenizli vatandaşların kaynaşması ve birbirleriyle tanışması adına yapılabilecek projeler hakkında dernek yetkilileriyle görüşüldü. Dernek Başkanı Şenol Ekşi, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi ve Cumhurbaşkanı başdanışmanları ve AK Parti Heyetine teşekkür etti.

                Ardından heyet Kapıkule Sınır Kapısı'na giderek Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Nihat Kınık'ı, makamında ziyaret etti. Cumhurbaşkanı başdanışmanları ve AK Parti Heyeti gurbetçi sezonu dolayısıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

                Avrupa'da yaşayan gurbetçilerin Türkiye'ye gelişlerinde bu yıl tüm zamanların rekor girişinin kırıldığı aktarılan görüşmenin sonrasında peronları ziyaret eden heyet, yurda giriş yapan gurbetçi vatandaşlarla sohbet etti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti.

                Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımlarıyla 2021 yılında açılışı yapılan Hıdırlık Tabyası Balkan Tarihi Müzesi'ni ziyaret eden heyet, müze yetkililerinden bilgi aldı.

                Hıdırlık Tabyası Balkan Tarihi Müzesi'ne yapılan ziyaretin ardından heyet Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'ni ziyaret etti.

                Cumhurbaşkanı başdanışmanları ve AK Parti Heyeti Edirne kent merkezindeki ziyaretlerin ardından ilçeleri ziyaret etti. İlk olarak Lalapaşa İlçe Başkanı Erhan Ayyıldız ile Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan'ı ziyaret eden heyet ardından Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnaflarla sohbet etti. Heyet esnafla sohbet ederek hayırlı işler diledi.

                Lalapaşa ziyaretinin ardından Uzunköprü ilçesine geçen heyet, kısa süre önce atanan ilçe Başkanı Önder Kuruşar ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ardından İpsala ve Kaşan ilçelerine geçen heyet teşkilat ve esnafı ziyaret etti. AK Parti Heyeti Keşan'da bulunan sivil toplum kuruluşları ve temsilcileri ile bir araya geldi.