Çamurlu akan su vatandaşları tedirgin ediyor

Edirne'de yaklaşık 10 gündür yaşanan su kesintileri ve çamurlu akan sular vatandaşları canından bezdirdi. İçme suyu ihtiyacını marketlerden temin eden vatandaşlar, günlük ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmak zorunda kaldığı çamurlu su nedeniyle tedirgin oluyor.

Çamurlu akan su vatandaşları tedirgin ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halkın sağlığını tehdit eden çamurlu su, düşündürüyor. Çeşmelerden akan çamurlu suyu kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, hastalık oluşmasından korkuyor. Kentin birçok mahallesinde musluklardan akan çamurlu su, halk sağlığını tehlikeye sokuyor. Son günlerde artan su kesintileri ve çamur rengindeki su nedeniyle vatandaşlar sosyal medya üzerinden duruma tepki gösteriyor. Vatandaşlar, çamurlu suyun sağlık sorunlarına yol açabileceği düşüncesiyle duyduğu endişenin ne zaman sona ereceğini ve sağlıklı suya ulaşabileceklerini merak ediyor.

Sorunun giderileceği ve evlere su verileceği açıklamaları yapılmalarına rağmen halen bazı mahallelerde kesintiler devam ediyor bazı mahallelerde ise su çamur renginde akıyor. Su kesintisi ve kalitesiz su kullanımının devam etmesi, bölge sakinlerinin sağlığını tehdit ediyor.

Vatandaşlar kaliteli ve temiz suya ulaşma konusunda bir an önce çözüm bekliyor. Su sorununu acil bir şekilde çözülmesi ve halk sağlığının korunması için tedbir alınması isteniyor.

Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN