• Haberler
  • Edirne
  • Bireysel sulama sistemlerinde destek miktarı arttırıldı

Bireysel sulama sistemlerinde destek miktarı arttırıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın kırsal kalkınma destekleri tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Üreticinin bireysel sulama sistemlerinde destek miktarı arttırıldı.

Bireysel sulama sistemlerinde destek miktarı arttırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanlığının, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ"i Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla bireysel sulama sistemlerine verilen hibelerde önemli bir artışa gitti. Yapılan değişiklikle, bireysel sulama sistemleri için sağlanan hibeye esas proje üst limiti 1 milyon liradan 3 milyon liraya yükseltildi.

“Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ" ile değişiklik yürürlüğe girdi. Bu kararla, özellikle tarımsal faaliyetlerde verimliliğin artması hedefliyor.

Bu yıla ilişkin hibe programı için 9 Ocak 2024 tarihinden itibaren 45 gün içinde uygulama rehberi doğrultusunda başvurular alınacak. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ