Berberlerde cilt bakımına yoğun ilgi

Hem sağlıklı hem de daha etkileyici cilde sahip olmak için cilt bakımı yaptırmak isteyen vatandaşlar berberlerin yolunu tutuyor. Sosyal yaşamda ve iş hayatında daha etkileyici bir görünüme sahip olmak isteyenler erkek cilt bakım uygulamasını sıklıkla tercih ediyor.

Berberlerde cilt bakımına yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bakımlı görünüme sahip olmak isteyen vatandaşlar, berberlerde cilt bakımı uygulaması tercih ediyor.

Pürüzsüz cilde sahip olmak için uygun cilt bakım uygulamalarının tercih edilmesi gerektiğini söyleyen berberler, kaliteli ürünler ve alanında uzmanlarla cildin temizlenmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

Erkeklerinde bakımına daha çok dikkat etmeye başladığını dile getiren Erkek Kuaförü Berkan Çakıcı, “Erkeklerimiz artık eskisi gibi değil. Kadınlar nasıl bakımlı ise erkeklerimiz de bakımlı olmaya başladı ve bu çok yaygınlaştı. Özellikle erkeklerimiz maskeye çok önem veriyor. Tıraşa geldikleri zaman ilk olarak maske soruyorlar işte ne tür maskeleriniz var diye.” Dedi.

Yaptıkları cilt bakımlarında olumlu geri dönüş aldıklarını dile getiren Çakıcı, “cildi sıkılaştıran, sivilceler için ve cilt tipine göre maskelerimiz var. Ayrıca peelingimiz, gözenekleri açmak için buhar makinemiz, yüzdeki yağlar, sivilce ve surattaki kırışıklıklar için kremlerimiz var. Bu uygulamaları yaptıktan sonra tonik işlemlerimizde cildi pürüzsüz görünüme kavuşturuyoruz. Yüz bakım kremlerini de sonradan kullanıyoruz ve o anda bile müşterilerden güzel ve olumlu cevaplar alıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Tek kullanımda sonuca ulaşılamayacağını ve süreklik gerektiren uygulama olduğunu aktaran Çakıcı, “tek kullanımda olacak bir şey değil biraz daha süreklilik isteyen bir şey. Artık genel olarak erkeklerimiz kendilerine çok önem veriyor ve bundan memnun kalıyorlar. Gelen müşteriler sürekli maske istiyor. Eskisi gibi saçını kestirip gitmek yok artık gelen erkekler saçını kestirdikten sonra kaşlarını aldırıyor, maskelerini yaptırıyor.” İfadelerini kullandı. 

Fahrettin Baydar-Alper Tavukçu

Fahrettin Baydar