Belediye ekipleri hasar tespit çalışmaları için Hatay'a doğru yola çıktı

'Asrın felaketi' olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm Türkiye Tek yürek oldu. Yurdun 4 bir yanından kurum, kuruluş ve vatandaşlar yardım çalışmalarına destek veriyor. Havsa Belediyesi ekipleri Hatay'da deprem hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere yola çıktı.

Belediye ekipleri hasar tespit çalışmaları için Hatay'a doğru yola çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’de Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yardım seferberliği başladı. Aralıksız süren yardım çalışmalarına kurum, kuruluş ve vatandaşlar destek veriyor.

Havsa Belediyesi ekipleri deprem bölgelerindeki hasar tespit ve yapılacak çalışmalara katılmak bölgeye gönderildi. Belediyesi'nde görevli 3 personel, hasar tespit çalışmalarında görev almak üzere Hatay'a uğurlandı.

                Hatay'a gidecek personeller belediye binası önünden uğurlandı. İlçe Belediye Başkanı Aydın Balkan, çalışmalarda görev alacak ekibe hayırlı yolculuklar diledi.

                Balkan, her daim depremzede vatandaşların yanında olacaklarını ve yaşanılan felaketin sonuçlarında her anlamda desteği esirgemeyeceklerini söyledi.

                Belediye’den yapılan açıklamada, deprem bölgesine ve afetzede vatandaşlara yönelik yardımların devam edeceği belirtildi.

Barış Karapaça