Belediye çözüm bulmayınca, vatandaş önlemini kendi aldı

Edirne'de Şükrüpaşa Mahallesi İlhami Ertem Caddesi 104. Sokak'ta meydana gelen su patlağı vatandaşları mağdur etti. Sorunun giderilmesi için belediyeyi arayan apartman sakinleri, gelen giden olmayınca kendi yöntemleriyle çözüm üretti.

Belediye çözüm bulmayınca, vatandaş önlemini kendi aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de Şükrüpaşa Mahallesi İlhami Ertem Caddesi 104. Sokak'ta meydana gelen su patlağı hem sürücüleri hem de vatandaşları mağdur etti.

Oluşan su patlağı nedeniyle bölgede bulunan Lokman Demir Apartmanı sakinleri, yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için belediye yetkililerini aradı.

Bölgede asfaltlamanın yeni yapılmasına rağmen oluşan su patlağı nedeniyle taşan sular caddeye kadar yayıldı.

Meydana gelen patlama nedeniyle civardaki cadde ve sokaklar suyla doldu. Binanın içine su dolması nedeniyle mağdur olan apartman sakinleri, kendi yöntemleriyle çözüm buldu.

Akan suyun binaya girmesini önlemek amacıyla kendi yöntemleriyle çözüm arayan apartman sakinleri, kum dolu çuvalları koyarak suyun içeriye girmesine engel olmaya çalıştı.

Patlağın yeni onarıldığını ve betonun yeni yapıldığını belirten apartman sakini paylaştığı video ile belediye yetkililerine seslendi.

Oluşan durumun rezillik olduğunu belirten apartman sakini, gece saat 02.00'den beri suyun binanın içerisine dolduğunu ve aramalarına rağmen gelen gidenin olmadığını ifade etti. Binayı su götürse kimsenin umurunda değil diyerek yetkililere seslenen apartman sakini, duruma bir an önce çözüm bulunmasını istediğini belirtti. Haber Merkezi

 

HABER MERKEZİ