BAŞKAN TERCAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan Tarihi Alipaşa Çarşısı esnafını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Tercan, Cumhur İttifakı'nın her zaman esnafın yanında olduğunu söyledi. Tercan, 'Esnafın dert yandığı, yakındığı sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında, MHP ve Cumhur İttifakı olarak üzerimize düşen her türlü gayreti sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.'dedi.

BAŞKAN TERCAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ziyaretlerine devam ediyor. Tarihi Alipaşa Çarşısı esnafını ziyaret eden Tercan, çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

'Sorunlara birlikte çare arayacağız'

Esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Tercan, 'Milliyetçi Hareket Partisi Edirne'de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Elbette ki, toplumun her kesiminde sorunlar vardır. MHP olarak bu sorunları çözmek, taşın altına elimizi koymak, esnafımıza rahat nefes aldırmak bizim asli görevimiz. İşte bu çerçevede ve bu anlayışla MHP olarak esnafımızın yanında olacağız, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını dinleyeceğiz, birlikte çare arayacağız, uğraşacağız, çözmeye çalışacağız ve inşallah çare olacağız.' Dedi.

'Cumhur İttifakı her zaman esnafın yanında'

Esnafların yaşadığı sorunları yerinde ve bizzat dinlediklerini ve tespit etmeye çalıştıklarını aktaran Tercan, Cumhur İttifakı'nın her zaman esnafın yanında olduğunu söyledi.Sorunların çözüme kavuşturulması noktasında MHP ve Cumhur İttifakı'nın üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade eden Tercan, her türlü gayretin ve çalışmanın gerçekleştirileceğinden kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini kaydetti.

'Her şey Edirne için'

MHP'nin Edirnelilerin emrinde olduğunu dile getiren Tercan, 'Güneşin doğduğu her ufukta, umuda giden bir yol mutlaka vardır. Umudunuz hiç bitmesin. Çünkü MHP var! Çünkü Cumhur İttifakı var! Çünkü Lider Devlet Bahçeli var. Edirne'de MHP rüzgarı esiyor. MHP olarak; adım adım, karış karış sahada. Edirne halkı ile Esnafı ile Köylüsü ile Çiftçisi ile Sivil Toplum Kuruluşları ile kısacası her kesim ile buluşuyor. Sorunları çözmek için büyük mücadele veriyoruz. Her şey Edirne için' şeklinde konuştu. Haber Merkezi