• Haberler
  • Edirne
  • Başkan İba 'Yerel seçimde hedefimiz tüm ilçeler ve merkez'

Başkan İba 'Yerel seçimde hedefimiz tüm ilçeler ve merkez'

AK Parti Edirne İl Başkanlığınca 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için temayül yoklaması gerçekleştirildi. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Edirne ve tüm ilçelerde biz hizmete talibiz. Bununla ilgili 4 yıldan beri teşkilatımızla birlikte can siper çalışıyoruz. Şu anda 3 ilçe bizde bu sayıyı önümüzdeki dönemde merkezle birlikte en az 9'a çıkaracağımıza inanıyoruz. ' dedi.

Başkan İba 'Yerel seçimde hedefimiz tüm ilçeler ve merkez'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkanlığınca, Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için partilerine başvuran aday adaylarına yönelik AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nda temayül yoklaması yapıldı.

Edirne halkının kimi aday görmek istiyorsa onu tercih edebileceğinin altını çizen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Bugün teşkilatımız için heyecanlı bir gün. Edirne belediye başkan adaylığı için merkez ve tüm ilçeler temayül yoklaması gerçekleştiriyoruz. Enez’den Lalapaşa’ya kadar tüm teşkilatımız bugün Edirne merkezde oyunu kullanıyor. Merkez ve tüm ilçelerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Halk kimi aday görmek istiyorsa ve adaylarımız dışında görmek istediği başka bir aday varsa onu da tercih edebiliyor.” Dedi.

“Sayıyı en az merkezle birlikte 9’a çıkaracağız”

Hedeflerinde tüm ilçe ve merkezin olduğunu dile getiren İba, “Parti içi demokrasi bizim için çok önemli. Hayırlısı olsun diyoruz. Edirne ve tüm ilçelerde biz hizmete talibiz. Bununla ilgili 4 yıldan beri teşkilatımızla birlikte can siper çalışıyoruz. Şu anda 3 ilçe bizde bu sayıyı önümüzdeki dönemde merkezle birlikte en az 9’a çıkaracağımıza inanıyoruz. Hedefimizde tüm ilçeler ve merkez var.”

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, yaptığı açıklamada, “Burada elektronik teşkilat temayül yoklaması yapıyoruz. Genel merkezimiz tarafından hazırlanmış bir yoklama. Demokrasi açısından örnek teşkil edecek güzel ve olağanüstü online bir çalışma. Burada teşkilat mensubu arkadaşlarımızın, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın ana kademeli çalışan ve emek veren arkadaşlarımızın önümüzdeki yerel seçimlerde eğilimlerini, tercihlerini tespit etmek amacıyla burada yoklamayı yapıyoruz.” Dedi.

“Edirne halkı hak ettiği hizmeti alacak”

Edirne’yi hakkı olan AK Parti Belediyecilik hizmetiyle tanışacağı bir başkan adayıyla seçime katılacaklarını dile getiren Demir, “Yoklama tamda Edirne’ye yakışan bir şekilde yoğun ilgiyle takip ediliyor. Temayül yoklamasına katılım son derece iyi. Teşkilatımıza ve Edirne’mize hayırlı olsun. Altını çizerek söylüyorum ben eski bir belediye başkanı olarak Edirne’yi yakından takip ediyorum. 31 Martta yapılacak olan seçimde Edirne’yi hakkı olan AK Parti Belediyecilik hizmetiyle tanışacağı bir başkan adayımızla bu seçime katılacağız. Edirne halkının tercihiyle hak ettiği hizmeti alacağı bir netice alacaktır.” Şeklinde konuştu.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nda yapılan temayül yoklamasına AK Parti İstanbul Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Demir,  AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti MKYK Üyesi Melek Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Gülcan Altundal Chorghay ve teşkilat üyeleri katıldı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ