Başkan İba, 'Türkiye Yüzyılı'nı birlikte şahlandıracağız'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Gönül Gönüle Edirne' ziyaretleri çerçevesinde Uzunköprü İlçesi ve Kırcasalih Beldesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir vizyon olarak işaret ettiği 'Türkiye Yüzyılı' çizgisini Edirne'de hayata geçirmek için çıktıkları yolda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söyledi.

Başkan İba, 'Türkiye Yüzyılı'nı birlikte şahlandıracağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gündüz Uzunköprü ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet, akşam ise geç saatlere kadar Kırcasalih beldesi sakinleri ile buluştu.

Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptıkları değerlendirme toplantısı sonrası ziyaretlerine başlayan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir vizyon olarak işaret ettiği ‘Türkiye Yüzyılı’ çizgisini Edirne'de hayata geçirmek ve bu çizgide programlar gerçekleştirmek için çıktıkları yolda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söyledi.

“Partimize yeni katılan kardeşlerimiz gücümüze güç katıyor”

Uzunköprü Teşkilat ziyareti sırasında yine hayırlı bir gün olduğunu ve 2 kişinin üyelik kaydını yaptıklarını belirten Başkan İba, Erdal Topaç ile 18 yaşındaki Hüsamettin Ergani’nin AK Parti’ye üyeliklerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Gün geçtikçe büyüyüp güçlendiklerini aktaran Başkan İba,  Türkiye Yüzyılı'nı gençlerle birlikte inşa edeceklerinin altını çizerek, “AK Parti ailesine yeni katılan kardeşlerimiz gücümüze güç katıyor” dedi.

“Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’miz hasta kabulüne başladı”

Esnaf ziyaretleri sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve kıymetli bağışçı Uçar ailesi ile birlikte hasta kabulüne başlayan Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden İba, tüm ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Devletin tüm imkânları ile ellerinden gelen desteği sağlamaya devam edeceklerini aktardı.

Ağustos ayında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hizmete girerek hasta kabulüne başladığını duyuran Başkan İba, bu merkezin tekrardan hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra Uzunköprü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'ni ziyaret eden Başkan İba, burada kalan misafirlerle bir araya gelerek sohbet etti.

“AK Parti olarak Edirne’de güçlü bir aileyiz”

Buradaki ziyaretlerinin ardından Uzunköprü Halise Hatun Mahallesi sakinlerinden Nursel Başoğlu ve kızı Selda Başoğlu’nun misafiri olan Başkan İba, “AK Parti olarak Edirne'de çok büyük ve güçlü bir aileyiz; her mahallemizde böyle güzel dava arkadaşlarımız, büyüklerimiz, kardeşlerimizle buluşmak ise bizim için çok değerli ve paha biçilemezdir. Onlarla bir arada olup sohbet etmek ve evlerine misafir olmak bizim için çok keyifli. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

“Sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak”

Uzunköprü İlçe ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından Kırcasalih beldesine geçen Başkan İba ve beraberindeki heyet, Belde Teşkilat Başkanı Abdullah Alko ve yönetimini ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi.

Kırcasalih Belde Teşkilat Başkanı Abdullah Alko’dan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan İba, daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ve kıraathaneleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve kıraathane ziyaretlerinde istek ve talepleri tek tek dinleyerek not alan Başkan İba, vatandaşların hak ettikleri hizmeti alabilmesi ve daha iyi noktalara gelebilmesi adına çalışmalarının devam ettiğini ve bu konuda gereken ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Vatandaşlarla el ele gönül gönüle 2023'e hazır olduklarının altını çizen Başkan İba,  “Türkiye'yi 2053'e lider ülke olarak taşıyacağız! Gönül Gönüle Edirne, Gönül Gönüle Kırcasalih oldu bugün. Kırcasalih'teki tüm esnafımızı tek tek ziyaret ettik. Kahvehanelerimizde hemşehrilerimizle buluştuk. Vatandaşımızın devletimize, Cumhurbaşkanımıza inancı ve güveni büyük! AK Parti kazanacak! Türkiye kazanacak! Edirne kazanacak! Bugün hep beraber Gönül Gönüle Edirne dedik! Türkiye Yüzyılı'nı birlikte şahlandıracağız. Hak Ettiğimiz Edirne'ye birlikte kavuşacağız” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ