Başkan İba, TOGG'un Edirnelilerle buluşacağını duyurdu

Yerli ve milli gurur TOGG Edirne'de görücüye çıkıyor. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, TOGG'un 11 Mayıs Perşembe Selimiye Meydanı'nda Edirnelilerle buluşacağı müjdesini verdi.

Başkan İba, TOGG'un Edirnelilerle buluşacağını duyurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yerli otomobil TOGG'un 11 Mayıs Perşembe Selimiye Meydanı'nda sergilenmeye başlayacağını açıkladı.

İba, yerli ve milli gurur TOGG’un siyasi görüş ve ideoloji gözetmeksizin tüm Türkiye’nin gururu olduğunu belirtti.

TOGG’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yürütülen çalışmalar sonucunda tüm dünyaya tanıtıldığına vurgu yapan İba, “Tüm dünyada göğsümüzü kabartan bir otomobile bizi kavuşturdu. Teknolojisinden tasarımına, her bir noktası hassaslıkla çalışılmış TOGG'la duyduğumuz gurur, TOGG'un Edirne'mizi ziyaretiyle bizleri bir kat daha heyecanlandırıyor. Edirne'miz bu hafta önce Cumhurbaşkanımızı ağırlamanın coşkusunu yaşadı, şimdi de TOGG'un Selimiye Meydanımızı ziyaretiyle heyecanlanıyoruz. Ne mutlu ki, Türkiye Yüzyılı'nda böyle büyük hamleler atabilen, böyle büyük adımlarla koşan bir ülkeyiz ve her alanda olduğu gibi otomobil sanayinde de dünya devleri liginde yerimizi aldık.” Dedi.

İba, TOGG’un Türkiye Yüzyılı'nın gurur markalarından yalnızca biri tanesi olduğuna da dikkat çekti.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ