Başkan İba, Saraçlar Caddesi esnafının taleplerini dinledi

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve Yönetim Kurulu üyeleri Saraçlar Caddesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Başkan İba, Saraçlar Caddesi esnafının taleplerini dinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gece gündüz demeden köy köy mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, zaman zaman esnaflarla da bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor.

Daha önce Çilingirler Caddesi ve Saraçlar Caddesi esnaflarını ziyaret ederek taleplerini dinleyen Başkan İba, ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Esnaflarla bir araya gelerek hayırlı işler dileyen Başkan İba, esnafın taleplerini dinleyerek Cumhurbaşkanı ve ilgili Bakanlıklara iletmek üzere notlar aldı.

Saraçlar Caddesi ziyaretlerinin üçüncü etabında esnafla bir araya gelerek sohbet eden Başkan İba, esnafa can suyu olacak birçok desteği şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hayata geçirmeye devam edeceklerini aktardı.

Kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'nde esnafları tek tek ziyaret eden Başkan İba ve beraberindeki heyet, esnafın sorun ve sıkıntılarını da dinleyerek çözüm arayışına gideceklerini belirtti.

Durmadan ve yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan İba, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da milletin ve esnafın yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Haber Merkezi