Başkan İba, sağanakta evlerini su basan vatandaşları ziyaret etti

Edirne'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı evleri su bastı. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yağmur suyu basan ev sahibi vatandaşları ziyaret ederek oluşan hasarı yerinde inceledi. İba, Edirne'de altyapı sorununun kronik hale geldiğini ve bu konunun bir türlü çözüme kavuşturulamadığını belirtti.

Başkan İba, sağanakta evlerini su basan vatandaşları ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı hava tahmin raporları gerçeğe döndü. Edirne’de etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Kentin birçok noktasındaki cadde ve sokaklarda sağanak yağış nedeniyle su birikintileri oluştu. Atatürk Bulvarı üzerinde oluşan su birikintisi nedeniyle araçlar güçlükle hareket etti. Etkili olan sağanak bazı evleri de olumsuz etkiledi. Yancıkçışahin Mahallesi’ndeki bazı evler yağmur suyuyla doldu.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, evlerini su basan vatandaşlara destek olmak için olay yerine gitti. İba, Edirne’de altyapı sorununun kronik hale geldiğini ve bu konunun bir türlü çözüme kavuşturulamadığını aktardı ve şöyle devam etti:

“Biz bu görüntülerden yorulduk ancak çözüm üretmesi gerekenler halen kayıtsız. Kentimizin kanayan yarası yıllardır bir çözüme kavuşturulamadı. Her yağmur yağdığında vatandaşlarımız aynı korkuyu yaşıyor.”

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ