BAŞKAN İBA, PARTİLİLER VE İL TEŞKİLATI İLE BAYRAMLAŞTI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, tüm ilçelerde ve İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

BAŞKAN İBA, PARTİLİLER VE İL TEŞKİLATI İLE BAYRAMLAŞTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir günde 8 ilçeye giderek teşkilatları ziyaret eden AK parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Bayramın ilk günü de İl Başkanlığında partililer ve İl Teşkilatı ile bayramlaştı.

Arife günü İlçe Başkanlıklarında gerçekleşen ve belediye başkanları, ilçe başkanları,  Milletvekili Fatma Aksal ve partililerin iştirak ettiği bayramlaşma programına Bayramın ilk günü İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma ile devam edildi.

Kurban Bayramı'nın ilk günü İl Teşkilatıyla AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nda gerçekleşen bayramlaşmaya Başkan İba'nın yanı sıra AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan ve yönetimleri, İl Gençlik Kolları Yönetimi, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, mahalle başkanları ve yönetimleri, Sandık Başkanları ve partililer katıldı.

Bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde idrak edildiği günler olduğunu dile getiren Başkan İba, 'Büyüklerimizi ziyaret ederek, küçükleri sevindirerek, gönülleri kazanarak bu mübarek günleri, manevi önemine uygun şekilde yaşamalı ve yaşatmalıyız. Bu kapsamda bayramlarımız aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğinin ilanıdır.' şeklinde konuştu.

Bu sene tüm ilçeleri tek tek ziyaret edip teşkilat üyeleriyle bayramlaştıklarını söyleyen İba, 'Böyle büyük ve güzel bir ailenin parçası olma gururuyla,  bir bayramı daha idrak ediyoruz. Dilerim ki; Rabbim yol arkadaşlarımla,  Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde  daha nice bayramlar birlikte bu vatan için çalışmayı nasibeder. Biz bir oldukça,  birbirimize destek oldukça, kardeşliğimizi koruyup, namerde fırsat vermedikçe AK Partimiz, bu vatanın hizmetkarı olmaya devam edecektir Biz vatanımız, milletimiz ve AK Davamız için omuz omuza çalıştıkça,  Bayramlarımız Bayram olur!' dedi.

Haber Merkezi