Başkan İba, muhtarların istek ve taleplerini dinledi

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Uzunköprü İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Partililer ve muhtarlarla bir araya gelen Başkan İba, istek ve talepleri dinleyerek not aldı.

Başkan İba, muhtarların istek ve taleplerini dinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, saha çalışmaları ve ziyaretlerini sürdürüyor. Biz dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Uzunköprü'ye giden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, İlçe Başkanı Önder Kuruşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Keleş ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aygün Gümüş tarafından karşılandı.

Uzunköprü'de yoğun katılım ve ilgiyle karşılanan Başkan İba, partililer, muhtarlar ve vatandaşlarla tek tek selamlaşarak Regaip Kandili'ni kutladı.

Uzunköprü'de partililer  ve muhtarlarla ile bir araya gelen Başkan İba, köylere yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

"Muhtarlarımız Devlet ile vatandaş arasında köprüdür"

Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Başkan İba, onlardan gelen talepleri ilgili bakanlıklar ve kurumlara iletmek üzere not aldı. Muhtarların Devlet ile vatandaşlar arasında köprü olduğunu aktaran Başkan İba, Edirne'de olduğu gibi ilçelerde, köylerde ve beldelerde de aynı yatırım ve hizmetlerin yapılması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Başkan İba ve beraberindeki heyet ilçe başkanlığındaki toplantının ardından Regaip Kandili dolayısıyla Uzunköprü meydanda 'AK Nokta Aracı' ile lokma ikramına katıldı.

'AK Nokta Aracı'nda pişirilen lokmaları vatandaşlara ikram eden Başkan İba, Regaip Kandili'nin mübarek olmasını dileyerek, "Rabbim hayırlısı ile Ramazan'a ulaşmayı nasip etsin" dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ