BAŞKAN İBA, MİLLET BAHÇESİ İHALESİNİN HAZİRAN'DA YAPILACAĞINI DUYURDU

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Ankara'ya gitti. Edirne'de devam eden ve yapılması planlanan yatırımları görüşmek üzere Başkent'te bir dizi ziyarette de bulunan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, müjdeli haberlerle döndü. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a ziyarette bulunan Başkan İba, uzun bir süredir gündemde olan nehir kenarları ve millet bahçesi projesinin ihalesinin önümüzdeki ay yapılacağını duyurdu.

BAŞKAN İBA, MİLLET BAHÇESİ İHALESİNİN HAZİRAN'DA YAPILACAĞINI DUYURDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selimiye Meydanı için söz verdiklerini ve sözlerini tuttuklarını dile getiren Başkan İba, Edirne için yeni bir söz verdiklerini ve bu kapsamda millet bahçesi projesinin yapımına yakın bir zamanda başlanacağını söyledi.

Verdiği desteklerden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a teşekkürlerini sunan İba, 'Tüm gayretimiz, hemşehrilerimizi hak ettikleri bir Edirne'de yaşatabilmek içindir. Bu gaye ile çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Bakan Kasapoğlu'ndan Edirneli gençlere müjde!

Başkan İba ve beraberindekiler Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'na da ziyarette bulundu.

Başkan İba, Bakan Kasapoğlu'ndan, Edirneli gençlerin faydalanması ve sporun yaygınlaşması için kente 10 adet yeni semt sahası yapılacağının müjdesini aldı.

Edirne'nin aynı zamanda spor ile de anılmasını istediklerini dile getiren İba, 'Şehrimize 10 yeni semt sahası müjdesi veren Bakanımızı motokros ve kürek festivallerimize davet ettik. Gençlerimize ve hep genç kalan hemşehrilerimize hayırlı olsun' dedi.

Haber Merkezi