Başkan İba, Edirnelilerin Regaip Kandilini kutladı

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin iba, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayarak, tüm Edirnelilerin ve İslam Aleminin kandilini kutladı.

Başkan İba, Edirnelilerin Regaip Kandilini kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mübarek üç ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan kapı olan Regaip Kandiline erişmenin mutluluk ve heyecanı içerisinde olduklarını belirten AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Regaip’in elde edilmesi arzu edilen değerler, ihsanı bol, arzu edilen büyük sevap anlamlarına geldiğini söyledi.

Sorgulama, arınma, yenilenme, manevi zenginleşme fırsatına vesile olacak üç ayların manevi ziyafetin adeta habercisi olduğuna değinen İba, “Bu gecenin ve 3 Ayların başlaması hürmetine; ağzımızda bir tat, yüzümüzde tebessüm, dilimizde hayır dualarımız olsun. Bu mübarek ayların ve önümüzdeki günlerde ardı ardına idrak edeceğimiz mübarek gecelerin merhamet, sevgi, kardeşlik ve dayanışma ikliminde geçmesini diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Bu gecede semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine gönülden inandığını söyleyen Başkan İba, “Ramazan-ı Şerif’e yaklaştığımızın da müjdesi olan üç ayların ve yarın idrak edeceğimiz Regaip Kandili gecemizin; milletimizin birliğine, beraberliğine vesile olmasını niyaz ediyorum. Mevla’dan bizi Recep ayına kavuşturduğu gibi mübarek Şaban ve Ramazan aylarına kavuşturmasını ve ardından da Ramazan Bayramı’yla bizleri onurlandırmasını diyorum. Vatan uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; fedakar gazilerimize, kahraman milletimize selametler diliyorum.” Dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ