Başkan İba, Edirnelilerin kandilini kutladı

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ülke olarak birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğu günlerden geçildiğini belirten İba, bu yıl yürekler buruk bir kandil olduğunu ifade etti.

Başkan İba, Edirnelilerin kandilini kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Zor günlerden geçiyoruz"

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ülke olarak zor günlerden geçildiğini aktaran İba, Cumhuriyet tarihinin en şiddetli depreminin yaşandığı ve asrın felaketi olarak tarihe geçen depremlerden sonra birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Devlet-Millet el ele dayanışma ve kardeşlik ruhu içerisinde depremzede vatandaşların yaralarının hep birlikte sarılacağını belirten Başkan İba, böyle manevi gecelerin, insanlar arasındaki dostluk, barış ve kardeşliğin gelişmesinde büyük katkısı olduğuna değindi.

Bu gecede semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine canı gönülden inandıklarını söyleyen İba, "Bu vesileyle Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Bu acıların tekrar yaşanmamasını dilerim. Miraç Kandili hürmetine tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara ise sabırlar diliyorum. Ülkemizin ve Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ