Başkan İba duyurdu 'Küplü'de Orman arazisi vasfında görülen yerler tarla vasfına çevrildi'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için gittiği Ankara'da Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'u ziyaret etti. Edirneli vatandaşların taleplerini ileten Başkan İba,  Meriç İlçesine bağlı Küplü Beldesinde 2b orman arazisi vasfında görülen yerlerin tarla vasfına çevrildiğini söyledi. İba, ayrıca 10 yıl boyunca düzenli ekim yapan ve kirasını ödeyen çiftçinin tarlasını satın alma hakkı elde edebileceğinin müjdesini verdi.

Başkan İba duyurdu 'Küplü'de Orman arazisi vasfında görülen yerler tarla vasfına çevrildi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için gittiği Ankara’da ziyaretlerine devam ediyor. İba ve beraberindeki heyet Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u makamında ziyaret etti.

Görüşmede yapılan ve yapılması düşünülen projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçe ziyaretlerinde aldığı talebi ileterek çözüme kavuşturan Başkan İba, “Meriç'e bağlı Küplü Beldesindeki 2b araziler, yıllardır bu arazileri işleyen çiftçi kardeşlerimize teslim edilecek.  Söz konusu alanlar, hak sahiplerine düzenli olarak ödedikleri ecrimisil karşılığı, tarım arazisi olarak ekilebilecek. 10 yıl boyunca düzenli ekim yapan ve kirasını ödeyen çiftçimiz ise tarlasını satın alma hakkı elde edebilecek. Devletimiz "Siz yeter ki üretin" diyor! Üreticimize hayırlı uğurlu olsun!” dedi.

Başkan İba, destekleri için Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’a teşekkürlerini sundu.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ