Başkan İba 'Doğru adımlarla hareket ederek Türkiye'yi daha ileriye taşıyacağız'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve 28. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili Adayları 'Edirne İçin Hemen Şimdi' diyerek mahalle buluşmalarının ilkini Yıldırım Meydanı'nda gerçekleştirdi.

Başkan İba 'Doğru adımlarla hareket ederek Türkiye'yi daha ileriye taşıyacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve 28. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili Adayları Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç, Sevda Nur Kurban "Edirne İçin Hemen Şimdi" diyerek mahalle buluşmalarına başladı.

 Edirne Yıldırım Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelen İba ve milletvekili adayları, sorunlar ve talepler üzerine fikir alışverişinde bulunarak sohbet etti.

28. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili adayları ile birlikte ilk mahalle buluşmasını Yıldırım Meydanı’nda gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan İba, Yıldırımlı vatandaşlarla bir araya gelmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Amaçlarının vatandaşlar ile birebir diyalog kurarak, sorunları ve talepleri dinleyerek, çözüm önerini sunmak ve geleceğe daha güvenli adımlarla ilerlemek olduğunu ifade eden İba, “14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde, bizlere tekrar güvenerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek vererek Türkiye'nin yüzyılının lider ülkesi olması yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz.” Dedi

Doğru zamanda, doğru adımlarla birlikte hareket ederek Türkiye’yi daha ileriye taşıyacaklarını söyleyen Başkan İba, “Esnafımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, tüm vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin yüzyılı için hep birlikte mücadele edeceğiz. Hemen şimdi, güçlü Türkiye için hep birlikte çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ