BAŞKAN İBA'DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Mevlid Kandili'nin, kutlu bir olay olduğunu belirten İba, 'Bu mübarek gecenin birlik beraberliğimize, dualarımızın kabulüne ve hayırlara vesile olmasını dilerim' dedi.

BAŞKAN İBA'DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. İslam dininin peygamberi olan Hz. Muhammed'in doğum gecesi ve aynı zamanda hicri rebiyülevvel ayının on ikinci gecesi Mevlid Kandili olarak kutlanıyor. Kandil dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini, barış, huzur ve kardeşlik iklimine vesile olması diledi.

Bugün muazzam bir doğuşun, beşeriyeti, mahlûkatı baştanbaşa kuşatan rahmet ışığının yeryüzüne şeref verişinin yıl dönümü olduğunu aktaran Başkan İba, 'Âlemlere rahmet olarak gönderilmiş; rehberimiz, yol göstericimiz Peygamberimiz Hz. Muhammed'in, nuruyla dünyamızı şereflendirdiği Mevlid Gecemizin, birlik beraberliğimize, dualarımızın kabulüne ve hayırlara vesile olmasını dilerim. Tüm İslam Âlemi'nin Mevlid Kandili mübarek olsun' ifadelerine yer verdi.