• Haberler
  • Edirne
  • Başkan İba, Çavuşbey mahalle sakinleri ile görüştü

Başkan İba, Çavuşbey mahalle sakinleri ile görüştü

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, vatandaşla temas ve iletişim için mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Başkan İba, Çavuşbey mahalle sakinleri ile görüştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne sakinleriyle bir araya geldiği mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Çavuşbey Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle buluşan Başkan İba; onların taleplerini dinledi ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Merkez İlçe Başkanı Engin Makak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla Çavuşbey Mahallesi'nde gerçekleşen ziyarette, İl Başkanı Belgin İba, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Mahalle Muhtarı Müslüm Alırat'ın da eşlik ettiği buluşma sırasında İba, vatandaşların talep ve isteklerini dikkatle dinledi. Mahalle sakinlerinin dile getirdiği konular hakkında diyaloglar yaşandı.

Belgin İba, ziyaretin sonunda mahalle sakinlerine teşekkür ederek, onların misafirperverliği ve samimi yaklaşımları için duyduğu memnuniyeti ifade etti. İl Başkanı İba, mahalle ziyaretlerinin yeni bir Edirne için önemli olduğunu ve bu tür etkinliklerin vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmayı sağladığını vurguladı. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, mahalle ziyaretlerine devam edeceğini ve Edirne'nin her köşesinde vatandaşlarla buluşarak onların görüşlerini ve taleplerini dinlemeye devam edeceğini belirtti.

Vatandaşların seslerini duyurabilmeleri için önemli bir platform halini alan ve gelenekselleşen "Belgin İba Mahalle Buluşmaları" Edirne'nin dört bir köşesinde yaşayan Edirnelilerin şehre dair istek ve sıkıntılarını dile getirebilmeleri için fırsat teşkil ediyor.

 

HABER MERKEZİ