Başkan İba, 'Bize yeni bir zafer daha yaşatan milletimiz var olsun'

Türkiye'nin, 13'üncü Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci tur oylamasında yeniden sandık başına gitmesinin ardından oyların yüzde 52,16'sını alan Recep Tayyip Erdoğan, güven tazeleyerek Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı oldu. Yeni bir zafer daha yaşatan Türk milletine teşekkür eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, şimdi Türkiye Yüzyılı'nı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde inşa etme ve güçlendirme zamanı olduğunu vurguladı.

Başkan İba, 'Bize yeni bir zafer daha yaşatan milletimiz var olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçimlerin tamamlanmasının ardından parti binası önünde yoğun katılımla coşku dolu kutlama yaptıklarını hatırlatan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, destek veren Edirnelilere teşekkür ederek seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Milletimiz bir kez daha en doğru kararı vermiştir"

Türkiye Yüzyılı'nın kutlu olmasını dileyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,"Bize yeni bir zafer daha yaşatan milletimiz var olsun. Büyük Türkiye zaferimiz hayırlı olsun. Milletimiz bir kez daha en doğru kararı vermiş ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a kalbinde başköşede yer verdiğini göstermiştir" dedi.

"Kazanan milletimiz oldu"

Bu seçimde kaybeden olmadığını ve 85 milyon vatandaşın tamamının kazandığının altını çizen Başkan İba, Millî hedefler ve millî hayaller etrafında birleşme ve bütünleşme zamanının geldiğini belirterek, milletin Cumhur İttifakı'nı mahcup etmediğini ve yalnız bırakmadığını vurguladı.

Cumhur İttifakı ile beraber gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan İba, şimdi Türkiye Yüzyılı'nı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde inşa etme ve güçlendirme zamanı olduğunu dile getirdi.

Türkiye ve Edirne adına en güzel bayramı yaşadıklarını ifade eden Başkan İba, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı heyecan ve gayretle aldıkları bu bayrağı daha yukarıya taşımak için partililer ve Edirnelilerle birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Günün kazananının millet olduğunu belirten Başkan İba,  başta gecesini gündüzüne katan parti teşkilatı olmak üzere tarihin yazılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ