BAŞKAN İBA, 'AK PARTİ'NİN BAŞARISI TÜRKİYE'NİN BAŞARISIDIR'

Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki 'Adalet ve Kalkınma Partisi - AK Parti' 21 yıl önce Türk siyaset tarihindeki yerini aldı. Partisinin kuruluşunun 21. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirten AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, bu vesileyle bir kutlama mesaj yayımladı.

BAŞKAN İBA, 'AK PARTİ'NİN BAŞARISI TÜRKİYE'NİN BAŞARISIDIR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti'nin millete hizmet yolunda ilk günkü aşkla daima yeni, daima genç olduğunu vurgulayan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti'nin ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye'nin yeniden kendi potansiyelini bulduğunu ifade etti.

Türkiye'nin AK Parti iktidarı döneminde 21 yılda çağ atladığını söyleyen Başkan İba, AK Parti'nin milletin desteği ile her zaman ayakta kaldığını ve 2023 hedeflerine de yine milletin desteği ile adım adım ilerlediklerini vurguladı.

'AK Parti'nin başarısı Türkiye'nin başarısıdır'

AK Parti'nin başarısının Türkiye'nin başarısı olduğuna değinen Başkan İba, 21 yıllık geçmişe bakıldığında onlarca zorlukların üstesinden gelindiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye'nin yeniden kendi potansiyelini bulduğunu dile getirdi.

Türk milletine hizmetkâr, vatanına âşık bir dünya lideriyle birlikte yol yürümenin onurunu ve gururunu yaşadıklarını söyleyen Başkan İba, AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanına gönül vermiş teşkilat ile birlik ve beraberlik içerisinde Edirnelilerin huzur ve refahı için var gücüyle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora kadar birçok alanda ihtiyaç duyulan yatırım ve hizmetler yapıldığını hatırlatan Başkan İba, 'Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da çeşitli yatırım ve projelerle vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Partimizin, davamızın, bu milletin uğruna çıktığımız yolumuzun kuruluşunun 21. yılı günü kutlu olsun. Rabbim bizlere nice hizmetleri yapmayı nasip etsin' ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği mektubun tüm İl ve ilçe teşkilatları tarafından kurucu İl başkanlarına, geçmiş dönem il, ilçe başkanlarına, üyelere ve vatandaşlara sahada dağıtıldığını belirten Başkan İba, 'Köklerini yıllar öncesinden alan bir gönül davasının izidir AK Parti... 21 yaşında hem gencecik bir delikanlı gibi Hem tarihin derinliklerinden getirdiği tecrübesi ile köklü bir çınar gibidir AK Parti... 21. Yılımız kutlu olsun, mübarek olsun' dedi.

Haber Merkezi