Başkan Güner, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Güner, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basının kişi, kurum ve toplum katmanlarına, kamu yararı gözeterek yayınlar yapan, haber alma ve haber yayma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu söyleyen Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisinin de yine basın mensupları olduğunu söyleyen Güner, "Nitekim 15 Temmuz FETÖ Hain Darbe kalkışmasında basınımızın üstlendiği rol demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biri olduğunu göstermiştir. 15 Temmuz 2016 tarihinde hep birlikte gördük ki doğru mesajların, olabildiğince geniş kitlelere, hızlı ve ilk ağızdan ulaştırılması sayesinde basının, bir ülkenin birliğini ve bütünlüğünü korumak noktasında da anahtar rolü bulunmaktadır. Bu vesileyle o karanlık gecenin aydınlığa çıkmasında katkısı bulunan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle, mesleğini hakkıyla yapma gayretinde olan, çalışmalarında devletin ve milletin çıkarlarını gözeten tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü bir kez daha tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ