Balkan'dan Kapalı Pazar Yerine davet

Edirne'nin Havsa ilçesinde Ağustos ayında açılan Kapalı Pazar Yeri vatandaşlara konforlu alışveriş imkanı sunuyor. Havsa İlçe Belediye Başkanı Aydın Balkan, Kapalı pazaryerinde vatandaşlara sağlıklı ve dışarıdaki havadan etkilenmeden keyifli bir alışveriş ortamı sunduklarını söyledi.

Balkan'dan Kapalı Pazar Yerine davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Havsa İlçesi'nde 7 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine yapılan Kapalı Pazar Yeri, vatandaşlara hava koşulları fark etmeksizin konforlu bir alışveriş imkanı sunuyor.

7 bin metrekarelik çatı inşasının ardından 25 yıldır planlanan projenin hayata geçirilmesi hem pazar esnafını hem de ilçede yaşayan vatandaşları memnun etti.

Vatandaşlarla iletişim halinde olduklarını vurgulayan Balkan, Edirne'de yenilenmek üzere yıkılan pazaryerinin yerine geçici alanda oluşturulan pazarda yağışlı ve soğuk havlarda alışveriş yaparken zor anlar yaşayan vatandaşlara çağrıda bulundu.  

Yeni pazar yeri yapılana kadar kötü hava şartlarından etkilenen vatandaşların komşu ilçe Havsa'daki kapalı pazar yerinden alışveriş yapabileceğini belirten Balkan,  "Geçtiğimiz aylarda Edirne’de pazaryerimiz yenilenmek üzere yıkılmıştı ve yeni alanda pazaryeri kuruluyor. Hava şartlarından dolayı şu anda oldukça etkileniyor. Ben özellikle Edirneli hemşerilerimizi komşu ilçeleri olan Havsa’ya alışveriş yapmaya davet etmek istiyorum. Havsa'mızda bu zor dönemde keyifli alışveriş yapmanın tadını çıkarsınlar. Hava koşullarından etkilenmeden burada güzel bir ortamda alışverişlerini yapsınlar. Edirne’de yıkılan pazaryeri onarılana kadar buradan diledikleri gibi alışverişlerini yapabilirler. Ben memnun olacaklarına kefilim. Edirneli hemşerilerimizi Havsa’mıza davet ediyorum"  ifadelerine yer verdi. Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar