Bahçeli Tekirdağ'a geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 05 Şubat Pazar günü 'Aziz Milletim Sıra Sende' teması ile Tekirdağ'da gerçekleştirilecek açık hava toplantısına katılacak.

Bahçeli Tekirdağ'a geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan,  “Aziz Milletim Sıra Sende” teması ile Tekirdağ’da Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek açık hava toplantısının Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirileceğini duyurdu.

05 Şubat 2023 Pazar günü “Aziz Milletim Sıra Sende” teması ile Tekirdağ açık hava toplantısı yapılacağını duyuran  MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan,  "Adım Adım 2023” hedefi ve 14 Mayıs’a doğru yürüyüşümüz doğrultusunda partimizce sürdürülen anlatma ve aydınlatma toplantılarıyla açık hava buluşmalarına, son olarak “Aziz Milletim Sıra Sende” temalı etkinlikler eklenmiştir. Bu çerçevede 5 Şubat Pazar günü Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin katılımıyla “Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısı Tekirdağ’da Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek" ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ