Bağımlılıkla Mücadele Derneği açıldı  

 Edirne'de Bağımlılıkla Mücadele Derneği hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Bağımlılıkla Mücadele Derneği açıldı  
TAKİP ET Google News ile Takip Et


 Edirne'de Talatpaşa Mahallesi Uzunkaldırım Caddesi Ekmekçizade Ahmetpaşa Kervansarayı'nın Bağımlılıkla Mücadele Derneği hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi.
 Düzenlenen açılış törenine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanı Ahmet İsmailoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

 Açılış töreninde konuşan Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Tamer Dindoruk, Bağımlılıkla mücadelede derneğinin var gücüyle halkın hizmetinde olacağını aktardı.

"Derneğimiz var gücüyle halkın hizmetinde olacaktır”

Üniversiteye gönderilen çocukların birer suç makinesi olarak mahallelerde ve okullarda görüldüğünü belirten Dindoruk, "Bunu önlemek için Edirne Bağımlılıkla Mücadele Derneği olarak, Edirne'de yeni bir dernekçiliğe de bir şekil vermek için, Edirneli olarak, Avrupalı olarak dernekçiliğin merdiven altlarından değil, hizmet aracı olarak gelişmesi için derneğimizin bürosunu açıyoruz. Bağımlılıkta uyuşturucu, içki, sigara, kumar ve diğer cinsel eğilimleri önlemek için derneğimiz var gücüyle halkın hizmetinde olacaktır. Bedel ödedik, ödeyeceğiz. Reklamda değil, hizmette sözümüz diyorum" ifadelerine yer verdi.

“Bağımlılıkla mücadele çok önemli”

Bağımlılıkla mücadelenin önemine dikkat çeken AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba  "Bu dernek Başlığından da anladığımız kadarıyla çok geniş bir yelpaze, bağımlılıkla mücadele için kurulmuş geçen yıl kurulmuş bir dernek. Sağlıklı bir toplum için bağımlılıkla mücadele çok önemli. Derneğimizde bu anlamda güzel hizmetler yapacak. Gerçekten de sağlıklı ve genç bireylerin sağlıklı bir şekilde topluma kazandırılması için özellikle günümüzde bağımlılıkla mücadele çok daha kıymetli. Ekran bağımlılığından, uyuşturucu bağımlılığına kadar her türlü mücadeleyi verecek olan derneğimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Derneğin Edirne halkına hayırlı olmasını dileyen Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Dindoruk ailesine çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. 

Fahrettin Baydar