Aynı tas, aynı hamam

9 günlük bayram tatilinde Edirne'ye gelen binlerce turist, gördüğü manzara ve yaşadığı mağduriyet sonrası isyan etti.

Aynı tas, aynı hamam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Belediyesinde Değişen Tek Şey İsimler

 Kentteki trafik yoğunluğu, otopark olmaması, sokakların kirli olması, tuvalet olmayışı ile Edirne Belediyesi'nin ilk sınavında kırık not aldığı yorumlarını beraberinde getirdi.

BAYRAMDA CUMA GÜNÜ SULAR KESİLDİ

Edirne, 9 günlük bayram tatilinde on binlerce turisti ağırladı. Tarihi ve turistik noktaları gezmeye gelenler, otoparktan, tuvalete, kirli sokaklardan akmayan çeşmelere kadar birçok sorunla karşı karşıya kaldı.

CHP'li Edirne Belediyesi 31 Mart Yerel seçimlerde verdiği sözlerin henüz birini bile yerine getiremeden ilk çıktığı sınavında başarısız oldu. Çözülmeyi bekleyen su patlakları, alt yapı sorunu, otopark yetersizliği ve daha birçok sorun için hiçbir adım atılmadı. Edirne halen eski anlayışla yönetilmeye devam ediyor.

SELİMİYE CAMİ'NDE SULAR AKMADI

Çözülmeyi bekleyen problemlerin başında gelen su problemi en gerekli olduğu anda on binlerce ziyaretçi varken, cuma ve bayram günlerinde de bir kez daha gündeme geldi. Selimiye Cami'ne gelen on binlerce ziyaretçi abdest almaya su bulamadı. Kente gelen turistler cami çeşmeleri ve tuvaletlerde su olmayınca parayla aldıkları su ile ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kaldı.

DEĞNEKÇİLER VE DİLENCİLER ZİYARETÇİLERİ CANINDAN BEZDİRDİ

Kentte yaşanan yoğunluk sebebiyle trafik tıkandı, gelen misafirler araçlarını park edecek yer bulamadı. Ayrıca kalabalığı fırsata çeviren değnekçiler ve dilenciler ziyaretçileri canından bezdirdi. Denetimsizlik ve önlem alınmaması Edirne'yi bir kez daha sınıfla bıraktı. Kentin birçok mahallesinde yaşanan su kesintileri nedeniyle sosyal medya hesapları üzerinden isyan eden Edirneliler de bayram günü suyun akmamasından dolayı yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ